Hem » VÄRME/VÄRMEPUMPAR » Bergvärmepumpar » NIBE bergvärmepumpar

NIBE bergvärmepumpar

Då många av NIBEs produkter inte finns som lagervara som dem normalt finns så är det svårt att ge leveranstider på ny beställningar!


Beställningar som görs hamnar i en leverans kö och orders som hamnar där skickas ut efter hur dem ligger in denna kö och preliminär leveranstid är svårt att säga kan vara upp mellan 2-6 månader beror på hur NIBE hinner med att tillverka vi får inga bättre svar tyvärr gällande leveranstider på nybeställningar!

 

Värmepumpar för bergvärme

Genom att installera en NIBE värmepump kan du minska energikostnaden med upp till 80%. Detta beror på att värmepumpens främsta energikälla (bergvärme, ytjord, grundvatten eller sjövärme från en intilliggande sjö) är gratis. Läs mer om NIBEs bergvärmepumpar »

Spara pengar med bergvärme

Även om värmepumpen inte betalar sig den första månaden kommer du att märka de ekonomiska fördelarna direkt genom att dina uppvärmningskostnader blir så mycket lägre. Och investeringen återbetalar sig snabbt, tack vare att NIBEs nya värmepumpar, med sitt stora driftområde, har ovanligt hög verkningsgrad.

 

 

Spara klöver med en 
NIBE bergvärmepmp.

Så här mycket kan du spara »

Spara miljö med bergvärme

Utöver den ekonomiska besparingen gör du även en miljöinsats genom att välja bergvärme/jordvärme. Värmepumpen omvandlar lagrad solenergi i marken till värme för att värma upp bostad och varmvatten vilket ger mycket mindre koldioxidutsläpp än något traditionellt fossilt uppvärmningssystem.

Bergvärme - Ett klimatsmart alternativ »